Ceva noutati...

Se apropie Salonul Auto de la Geneva (martie 2010)

Va fi lansata in curand noua generatie de Opel Meriva - la Geneva.
O noutate ar fi usile spate care se deschid invers, pana la 90 de grade...

sursa: masini.ro

Si noul Renault Megane Coupe Cabrio isi asteapta debutul de la Geneva.
Odata cu lansarea acestul model, Renault va scoate la iveala si prima sa transmisie cu dublu ambreiaj. Sistemul se va numi Efficient Dual Clutch si va fi disponibila ulterior si pe alte modele Renault.

sursa: masini.ro

In state, ceea ce trebuia sa fie un urmas triumfator al lui Dodge Viper, si anume proiectul Devon GTX, s-ar putea sa fie sistat datorita deciziei Chrysler de a termina cu Viper. Devon Motorworks inca nu a anuntat ca termina proiectul, probabil pentru ca inca mai vor sa cumpere Viper de la Chrysler. Se pare ca supercar-ul trebuia sa aiba un motor V10 de 8.4 litri care sa dezvolte 650 cai putere. Productia estimata era de 36 bucati pe an, incepand cu 2010.

sursa: WorldCarFans.com

La Salonul Auto de la New Delhi, indienii au scos in fata (pe langa noutati de la Jaguar si Land Rover) noul Tata Aria Crossover. Un VAN in toata regula, de 7 locuri, cu un motor diesel common-rail de 2.2 litri, cu 138 cai putere si un cuplu de 320 Nm, cu tractiune integrala optionala. Preturile se pare ca vor varia intre 10 mii si 15 mii de Euro.

sursa: WorldCarFans.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile malitioase, ofensive sau cu limbaj inadecvat vor fi sterse. Va multumim.