Hyundai Veloster (2012) - motor de 1.6L cu peste 200 cai putere!

1.6 T-GDI turbo cu peste 200 CP

Hyundai planuieste sa introduca un nou motor pt Veloster (2012) - unul 1.6 T-GDI cu direct-injection twin-scroll turbo care va dezvolta o putere de 155 kW / 211CP si un culpu de 265 Nm. Se pare ca sistemul direct-injection e optimizat sa foloseasca mai putin combustibil la turatii scazute, lucru care atrage rate mai mici de emisii toxice.

Astfel, motorul celor de la Hyunday va fi pe picior de egalitate cu cel de 2.0L TFSI de la VW regasit in Golf GTI si Scirocco (se pare ca Veloster a fost testat si raportat la Scirocco pentru benchmarking).

Mai tarziu motorul va merge si pe Hyundai ix30 2013 si pe urmatoarea generatie Cee'd (de la sora lui Hyundai, Kia).

Hyundai s-ar putea sa arate noul motor al lui Veloster 2012 la salonul auto New York din aceasta luna.2012 Hyundai Veloster 10.01.2011

Sursa (c): http://www.worldcarfans.com/111040831315/2012-hyundai-veloster-to-feature-new-16-t-gdi-turbo-with?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+worldcarfans%2FJxfz+%28WorldCarFans.com%29#ixzz1JOAZtKPi

6 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

pieseauto-mag.ro spunea...

Embleme jante
Embleme auto

Gela spunea...

Interesant, un pas catre rate mai mici de emisii toxice... Asta e de bine, in viitor.

inchirieri masini spunea...

Imi place mult Veloster, are niste linii foarte marfa, iar bordul masinii... pff!

excavatoare de vanzare spunea...

Are masca aia geniala! Niste curbe, pfff

Rent a car Bucuresti spunea...

O masina extrem de puternica.

Trimiteți un comentariu

Comentariile malitioase, ofensive sau cu limbaj inadecvat vor fi sterse. Va multumim.