Scurte stiri legate de siguranta automobilelor

Doua scurte stiri legate de siguranta in exploatare sau in caz de accident...

Top 5 cele mai sigure masini din Europa:
Euro NCAP a pregatit un clasament pentru cele mai recente modele testate:
Locul 5: Toyota Avensis, Volvo XC60, Opel Astra
Locul 4: Hyundai i20
Locul 3: Toyota Prius
Locul 2: Honda Insight
Locul 1: Volkswagen Golf 6


sursa (c): Wall-Street.ro

Toyota suspenda vanzarea la 8 modele din cauza problemelor cu pedala de acceleratie.
Surprinzator, dar adevarat... Toyota a anuntat ca suspenda productia si livrarile la 8 modele populare din America de Nord (inclusiv Corolla) din cauza de probleme cu pedale de acceleratie blocate. Asta vine in urma a 20 de presupuse cazuri mortale si pste 2 mii de plangeri. Desi problemele raportate sunt si din Europa, rechemarile si blocarea la vanzare sunt aplicate doar in America de Nord.
Vor fi chemate inapoi in service 4,8 milioane de automobile vandute inca din 2005. Modelele in cauza: Corolla, Avalon, Camry, Highlander, Matrix, RAV4, Sequoia, si Tundra, in total peste 56% din totalul de vanzari de la Toyota.


Directorul de vazari al Toyota U.S.A. a afirmat: "Aceste actiuni sunt necesare pana cand remedierea e finalizata. Se supecteaza ca acceleratia necontrolata e cauzata de o componenta din sistemul de accelerare care se umfla in timp din cauza conditiilor de umiditate, dar pana de curand compania a vazut asta ca o "problema de sofat care nu afecteaza siguranta"". Carter a mai afirmat: "Facem orice efort necesar pentru a rezolva problema asta pentru clientii nostri cat mai repede".

sursa (c): WorldCarFans.com

3 comentarii:

Tractari auto in Bucuresti spunea...

www.tractariautoinbucuresti.ro se adreseaza firmelor de tractari auto din Bucuresti, care ofera servicii de tractare. Se pot inscrie companii care asigura asistenta rutiera, transport pe platforma, remorcari auto in Bucuresti.

pieseauto-mag.ro spunea...

Embleme auto TOYOTA

inchirieri masini spunea...

Presupun ca asta e un clasament facut cu pachet full option, nu?

Trimiteți un comentariu

Comentariile malitioase, ofensive sau cu limbaj inadecvat vor fi sterse. Va multumim.